Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ отблизо. Епизод 4: Яница Първанова – търговски представител за регион Варна

Днес продължаваме представянето на екипа ни с Яница Първанова – търговски представител за регион Варна. Ако трябва да опишем Яница с три думи, то те със сигурност биха били борбеност, решителност и усмивка, защото в нея ще откриете и трите в големи количества!

Родом е от Провадия и е завършила Лесотехнически университет гр. София, специалност Растителна защита. Успяхме да я привлечем към екипа ни през 2014 година, още преди да завърши образованието си и от тогава тя е сред основните причини за успеха ни в регион Варна.

Клиентите й са над 70 на брой, като земите, които те обработват варират от 500 дка. до над 70 000 дка!

Поставяйки нуждите на клиентите си на първо място, Яница намери време да поговори с нас в късните часове на деня, тъй като активният сезон е в разгара си и фокусът е изцяло към тях!

Здравей, Яница! Като човек, който от една страна вече доста време е част от екипа ни, а от друга е само на 30 години, можеш да служиш за пример на младите хора, които тепърва избират земеделието, като свое призвания. В твое лице, те могат да видят, къде биха могли да са десетина години по-късно. За това, първият ми въпрос към теб е: Какво те привлича към земеделието?

Яница: Няма нищо по-хубаво от това да посееш семенце, да се грижиш за него през цялото му развитие, да му даваш всичко от което има нужда и накрая то да ти се отблагодари с високи и качествени добиви. Всяка година в земеделието е различна, няма еднакви, именно това е най-интересното. 

Какво в работата ти те мотивира всеки ден?

Яница: Ние, търговските представители от екипа на АСМ, винаги се стремим да помогнем на нашите клиенти, да бъдат успешни. Именно това ни мотивира всеки ден да виждаме, как благодарение на нашите предложения и съвети, фирмите, с които работим стават все по-успешни. 

Вече многократно си доказала, че предизвикателствата могат само да те мотивират, но ако трябва да посочиш такива в работно отношение, какви биха били те?

Яница: Рабира се, професията ми е съпроводена от много динамично ежедневие. Ние сме изправени пред най-различни предизвикателства. Случвало се е да изминем по 700 км. на ден, да започнем работния ден от 05:00 ч., да се приберем вкъщи след 22:00 ч., да изхабим батерията на телефона два пъти за деня, но след всичко това получаваш едно удовлетворение, че си успял и си помогнал.

Клиентите ти отглеждат широк набор от култури, но ако трябва да посочиш една, като по-специална за теб, коя би била и защо?

Яница: Любимата ми култура е рапицата. Тя изисква много грижи, обича да бъде ухажвана. Поради това не свеки се захваща с нея, но пък който го направи, го прави, както трябва. Също така, чисто естетически ми харесва! Не пропускам година без да се смимам на фона на малките жълти цветчета (смее се).

Имаш възможността да се обърнеш към клиентите си. Какво би искала да им кажеш?

Яница: На всички клиенти на АСМ пожелавам да продължават да жънат успехи, да бъдат иновативни, да не се страхуват да опитват нови и нови неща, а ние, заедно с тях, ще продължаваме да посрещаме предизвикателствата на утрешния ден. 

В очите на хората, които те познаваме, ти символизираш динамика. Това си личи и от снимките, които направи. Моля, коментирай, какво виждаме на тях.

Понякога задачите изискват бързи решения, за това, се опитвам винаги да съм в движение!

Понякога имам и помощници – все експерти от най-висок клас! 🙂

Благодарим на Яница за отделеното време и усмивките, с които зарази и нас!

This site is registered on wpml.org as a development site.