АСМ отблизо. Епизод 7: Виктор Тодоров – търговски представител за регион Велико Търново.

29.04.2021

Днес, предпразнично, ще ви срещнем с колегата Виктор Тодоров – част от търговския ни екип за регион Велико Търново. Виктор е сред колегите, които се присъединиха към компанията в началото на 2020 г. и както всички нас, към онзи момент едва ли е имал представа за предизвикателствата, пред които годината ще го изправи. За щастие, обстоятелствата не му попречиха и той бързо се утвърди, като успешен търговец и агроном!

Роден е в град Ловеч през 1993 г., в семейството на земеделски производител. Въпреки това, любовта към земеделието при него се заражда на доста по-късен етап. За щастие, в крайна сметка Виктор избира да се наосчи към земеделието, записвайки специалност „Растителна защита“ в Аграрен университет, гр. Пловдив. Преди да се присъедини към екипа ни е работил като агроном, първо в стопанство с площ от 6000 декара, а впоследствие и в семейното си стопанство.

Към момента, Виктор обслужва над 30 клиенти, обработващи от около 200 декара, до над 10 000 декара!

Ето как отговори на въпросите ни Виктор:

Ти вече сподели с нас, че земеделието е една от опциите, които си обмислял, когато е дошъл момента да избереш, на какво да посветиш бъдещето си. Какво те накара да се спреш на него?

Виктор: Всички в семейството ми се занимават, по един или друг начин, със земеделие, но не мога да кажа, че ме грабна от самото начало. Може би на по-късен етап, след като завърших училище. До тогава помагах и работих по-скоро по задължение. След това, постепенно се запалих и така до ден днешен.

От къде черпиш мотивация в работата си?

Виктор: Мотивира ме, на първо място, че работя със страхотен екип, както и работата с клиенти, и разрешаването на проблемите, с които те се сблъскват.

Предполагам, че не си очаквал, първата ти година при нас да е изпълнена с толкова предизвикателства, породени от външни фактори. Какви са, обаче, предизвикателствата, пред които най-често се изправяш ти самият?

Виктор: Най-често те са свързани с отговорността, която нося, не само да анализирам нуждите на посевите и да осигуря най-правилното решение, но и то да пристигне при клиента в необходимите срокове.

Коя култура би посочил, като любима за теб и защо?

Виктор: Както на мен, така и на повечето зърнопроизводители, любима култура е царевицата. Без да навлизам в подробности, тя позволява монокултурно отглеждане и през годините запази стабилни изкупни цени, което носи сигурност на фермерите.

Можеш да използваш това кратко интервю, за да се обърнеш към клиентите си.

Виктор: На първо място им пожелавам здраве. Това е най-важното! Също така, бих искал да им благодаря за доверието, както към мен, така и към АСМ!

Ето, как изглежда един работен ден на Виктор:

Мобилността по някога изисква дори обяда да се случва в движение!

Благодарим на Виктор за отделеното време и му пожелаваме успехи!

© Copyright 2019 ACM MONTANA