Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ отблизо. Епизод 2 – Вергиния Евгениева – търговски представител за Перник, Радомир и Трън

Продължаваме представянето на екипа си с Вергиния Евгениева – търговски представител за Перник, Радомир и Трън. Извиняваме се, но просто не можем да си „пречупим езика“ и да я наричаме Вергиния, защото за всички нас тя е просто Вики! И хората, които я познаваме, сме убедени, че всеки човек има нужда от Вики в живота си! Неизчерпаемият източник на положителна енергия, какъвто е тя е способен да зареди с позитивизъм всички наоколо!

Родена е в Монтана, в семейството на инженер и медицинска сестра, на които ние – колегите и приятелите на Вики трябва да сме благодарни за това, че са я възпитали на доброта, борбеност, грижовност и упоритост във всяко начинание. Завършила е Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ в гр. София със степен Инженер-геолог.

Започва работа в АСМ през 2014 година в новооткрития ни офис в гр. София. Първоначално, Вики е част от логистичния отдел на компанията, координирайки заявките на търговския ни екип, както за регион София, така и за цяла южна България. Работи, както с колеги, така и с клиенти, от което придобива необходимите умения, за да може през 2019 г. да поеме ново предизвикателство – търговски представител за Перник, Радомир и Трън. Това ново начинание е тест, които изправя човек срещу самия себе си и дава възможност за доказване на собствените му борбеност, увереност и знания, не само пред околните, но и пред самия него. Към момента обслужва над 80 клиенти, обработващи от 50 до 15 000 дка.

Имахме удоволствието да поговорим с Вики. Ето какво имаше да каже тя:

Здравей, Вики, преди всичко, искам да уверя аудиторията ни, че целият проект за представяне на екипа ни пред клиенти и партньори, не е всъщност само извинение, за да можем да си похвалим с теб пред тях! Самата ти за нас си символ, както на позитивизъм, така и на динамика. Това се вижда и от резюмето ти – преходът от логистика към консултиране и търговско обслужване на клиенти, и то с успеха, с който ти го правиш, показва, че в земеделието ти си намерила истинската си страст. Кога осъзна това?

Вики: От както стартирах работа в компанията, през 2014 година, за мен беше интересно от позицията си в отдел Логистика да опозная всеки един продукт, било то препарат за растителна защита, тор или семена за посев.  И тук се възроди интересът ми, не само да уреждам доставките на продукти, но и да видя практически обработването на земята, торенето, сеенето. Да съм част от тези процеси и то не само, като доставчик на необходимите продукти, а и от гледна точка на консултиране на фермера бе процес, изискващ, както доста четене, така и придобиване на практически познания. Но не на последно място, исках да опозная и фермерите – хора, които в моите очи са останали верни на родната земя, за което винаги ще имат моя респект!

Какво те мотивира всеки ден в работно отношение?

Вики: Мисля, че аз мотивирам всички колеги със своя позитивизъм! (казва го смеейки се, но ние – колегите й, се съгласяваме единодушно! б.а.). Мотивация получавам от контактите си, както с фермерите, така и с колегите от всички отдели на компанията.

Пред какви предизвикателства те поставя най-често работата?

Вики: Работата ми е изпълнена с предизвикателства, което може само да ме амбицира! Ние, като екип, сме заложили пред себе си стандарти, които включват не само предлагането на най-добрите решения за българския фермер, но и своевременното им доставяне. Често се случва да разполагаме с буквално няколко часа, за да доставим даден продукт, тъй като той е необходим на клиента незабавно, което не винаги е лесно. Но когато успеем, а смятам, че ние винаги успяваме, когато това е възможно, изпитвам и по-голямо удовлетворение от свършената работа.

Коя е любимата ти култура и защо?

Вики: Слънчогледът, разбира се! Тази култура ни дава семена, растителни масла, биогорива, фураж и т.н. Използва се още за производство на хартия, в козметиката и фармацевтиката. Нещо, което е малко известно на обществото е, че слънчогледът има способността да пречиства замърсените почви. Красотата му е отделна тема, по която мога да говоря с часове.

Какво би казала на клиентите си, ако можеше да се обърнеш групово към тях?

Вики: Благодаря за коректното отношение от ваша страна през тези години. За това, че ни се доверявате и никога не забравяйте Вашият успех е наша цел.

От снимките, показващи част от работния ти ден, блика динамика и настроение. Моля те, коментирай, какво виждаме на тях.

Благодарим на Вики за отделеното време и предизвиканите усмивки! Споменахме ли вече, че всеки има нужда от по една Вики в живота си?

This site is registered on wpml.org as a development site.