Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ отблизо. Епизод 8: Васил Кабов – Регионален мениджър Югоизточна България

Има два типа хора на този свят! Първите харесват човека и професионалиста Васил Кабов, а вторите просто не го познават! В случай, че сте от вторите, ето ви възможност да се запознаете с Васко, който за нас, първите, е един неизчерпаем източник на добро настроение!

Роден е преди 32 години в гр. Ямбол. Средното си образование завършва в Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван П.Павлов“ гр. Стара Загора. Бакалавърската си степен – Агроном-полевъд, получава в Тракийски Университет, както и магистратурата си – Производство на посевен и посадъчен растителен материал. В момента работи по докторската си степен в сферата на растениевъдството! Образованието си винаги е съчетавал със стажове в земеделски фирми, било то градини, оранжерии или полско производство на зърнено-житни култури. Преминал е през всички сфери на търговията – машини, препарати, семена, торове и търговия с продукция. Логично е да се запитате: Но как така? Та той е само на 32? Нямаме обяснение…Не ни е и необходимо! На нас ни стига фактът, че от над 8 години Васко е част от екипа ни.

Но нека оставим на Васко да предаде и на вас част от позитивизма си, чрез отговорите му на зададените от нас въпроси!

Здравей, Васко! От резюмето ти се вижда, че си човек, който познава всяка една страна на земеделието. Но кога започна всичко? Кога разбра, че това ще твоят път в живота?

Васил: Навремето дядо ми се занимаваше със земеделие и търговия. Амбицира ме да се занимавам със земеделие, след като ми каза „Земеделието е много трудно, не се занимавай с това“. Исках да му докажа, че мога да се справя и да бъда поне малко като него.

Хора като теб мотивират останалите от нас! Но какво мотивира теб самия?

Васил: Мотивира ме това, че всеки ден имам непредвидени ситуации, които ме карат да се чувствам полезен. Два еднакви дни няма и няма начин, да няма начин!

За човек, като теб, опознал земеделието от всичките му страни, предизвикателствата са по-малко на брой, сравнение с при други хора, но има ли все пак такива, който би споменал?

Васил: Моите предизвикателства са предизвикателствата на моите клиенти. Отнасям се с всеки един декар, като с моя лична земя и го приемам присърце. Радвам се с клиентите ми, когато изкарват добър добив и търсим отговори и решения, когато това не се случва.

Имаш опит в отглеждането на сериозен брой култури, но има ли такава, която за теб е по-специална от другите?

Васил: Рапицата, защото най-трудно се отглежда и най-добре се отблагодарява, според мен.

Работиш с над 200 клиента, обработващи от 300 до 100 000 декара. Дори за стандартите на компанията ни, това са изумителни числа! Какво би казал на хората, чието обслужване ти е поверено?

Васил: Ценя всеки един от тях, без значение от това, колко декара обработва. Всички са достойни за уважение, защото се занимават със земеделие. За това, бих искал им благодаря за предоставената възможност, да съм част от техния успех!

В случай, че с думите си Васко не е успял да ви убеди, що за човек и професионалист е, даваме възможност да го направи със снимки:

Няма какво да добавим, освен че се радваме на хора, като Васил. А вече, надяваме се и вие!

This site is registered on wpml.org as a development site.