Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ отблизо. Епизод 5: Тодор Бончев – търговски представител за регион Силистра.

Завършваме работната седмица с поредния пример за млад човек, чието призвание е земеделието: Тодор Бончев, търговски представител за регион Силистра.

Тодор е роден през 1997 г. в село Нова Черна, област Силистра, в семейството на земеделски производители, в чието стопанство той помага от малък. И ако следите тази поредица, сигурно ви прави впечатление тенденцията, да представяме млади хора, чиито родители са избрали да ги включат активно в личните си стопанства и по този начин за разпалили в тях любовта към земеделието. Какъв по-добър начин от този, да подсигуриш бъдещето на толкова скъпия за всеки от нас отрасъл?

Следва бакалавърска степен в Русенски университет „Ангел Кънчев“, специалност „Растениевъдство“ и магистратура „Минерално хранене и торене на растенията“ в Аграрен университет гр. Пловдив. Междувременно, от помощник в семейното стопанство, поема функциите на главен агроном, преди да се присъедини към екипа ни през 2019 г.

Към момента работи с над 60 клиента, обработващи от 300 декара, до над 30 000 декара!

Ето как отговори на въпросите ни Тодор:

Кога разбра, че земеделието ще е в центъра на кариерното ти развитие?

Тодор: Интересите ми към земеделие са още от дете, тъй като от малък помагам в работните процеси в семейното стопанство. Винаги съм знаел и искал пътят ми на развитие да поеме в тази посока.

Какво те мотивира всеки ден?

Тодор: В нашата работа човек може да намери мотивация в много аспекти, но лично аз я намирам във въпросите на моите клиенти и това, че благодарение на нашите отговори, те споделят добри резултати по време на жътва!

Първата ти цяла година, като част от екипа ни бе изпълнената с предизвикателства 2020 г. Пред какви предизвикателства те поставя най-често работата?

Тодор: Смятам, че земеделието е работа на момента и ако не можеш да свършиш дадена операция на полето навреме по-добре не я прави изобщо. Често земеделците са изправени пред предизвикателствата на метеорологичните условия, ние също сме част от това предизвикателство – продуктите да са доставени навреме и носим отговорност именно нашите клиенти да са победители в тази надпревара.

Коя е любимата ти култура и защо?

Тодор: Като неизменна част от площите в района, любимата ми култура е пшеница. Тя вдъхва в мен чувство на уважение, обичам да гледам златистите полета и пълните житни класове. 

Какво би казал на клиентите си, ако можеше да се обърнеш групово към тях?

Тодор: Искам да им пожелая пълни хамбари на есен, да им изкажа радостта си от работата с тях и разбира се, да им благодаря за това, че са избрали да ми се доверят!

От снимките, които предостави се вижда, че деня ти минава динамично! Коментирай, моля, какво виждаме на тях.

Стремя се винаги да съм в движение, било то по доставки, срещи или огледи на полето.

Когато знам, че съм осигурил на свой клиент най-доброто решение, усмиквата е естествено последствие!

Пожелаваме на Тодор да продължава да следва призванието си със същия успех, както до сега!

This site is registered on wpml.org as a development site.