ACM отблизо. Епизод 10: Теодора Шанова – търговски представител за регион Велико Търново.

20.05.2021

Ако някога се проведе световно първенство по лъчезарност, то представителят за България определено трябва да бъде нашата колежка Теодора Шанова! Тя е от този тип хора, които, когато ти позвъни телефона и видиш, че повикването е от нея, се усмихваш, още преди да й вдигнеш.

Родена е в гр. София, където придобива първата си бакалавърска степен, специалност Маркетинг, в колежа по „Мениджмънт, Търговия и Маркетинг“. Втората получава в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, специалност Стопанско управление. Познавайки възможностите на Теди, сме сигури, че ако избере да добави и трето висше образование, дори да избере пословично сложни дисциплини, като молекулярна биология или неврология тя пак би се справила безупречно!

Преди девет години, любовта я отвежда в гр. Велико Търново, където тя създава семейство и започва работа в местна земеделска фирма. Пет години по-късно, през есента на 2018 г., става част от екипа ни. Факт, който, ако до сега не е станало достатъчно ясно, предизвиква радост в нас!

В момента, Теди работи с над 80 клиента, обработващи между 200 и 100 000 декара.

Ето как Теодора отговори на въпросите ни:

Преходът от маркетинг към земеделие е завой на 180 градуса! Кога разбра, че земеделието е истинското ти призвание?

Теодора: От преди около 8 год., когато започнах работа, тук в Търново. Никога преди не съм се интересувала от земеделие, даже не съм и вярвала, че по какъвто и да е начин, ще имам някакъв допир до него, но ето ме сега! 🙂

Познаваме те, като изключително позитивен и мотивиран човек. От къде черпиш мотивация?

Теодора: Мотивира ме желанието да ставам все по-добра в работата си и да се доказвам.

Опитваме се да се сетим за нещо, което би било предизвикателство за теб, но уви, не се сещаме! Моля те, помогни ни!

Теодора: В нашата работа най-голямото предизвикателство са доставките с невъзможни срокове! Но с малко повече усилия на екипа ни, успяваме и с тях да се справим. 🙂

Работиш с клиенти, отглеждащи доста разнообразни култури. Коя, обаче, на теб ти допада най-много?

Теодора: Този въпрос е като да ме попиташ, кое от децата си обичам повече. 🙂 Нямам любима култура. Всяка си има своя чар и колкото е по-разнообразно на полето, толкова по-добре.

Какво би желала да кажеш на клиентите си?

Теодора: Искам да ви благодаря, че избрахте да бъдете наши клиенти! Пожелавам ви здраве и берекет, а за всичко останало, ние търговците на АСМ сме на разположение!

Време е за снимки! Коментирай, моля те, какво виждаме на тях.

Благодарим ти, Теди!

© Copyright 2019 ACM MONTANA