Вашият успех
е наша цел

Новини

PRIMSEED MULTI® – гел – Революционен суспензионен тор за третиране на семена, осигуряващ перфектен старт на вашия посев!

PRIMSEED MULTI® – гел – Революционен суспензионен тор за третиране на семена, осигуряващ перфектен старт на вашия посев

Земеделските производители се изправят пред множество предизвикателства, когато става въпрос за успешно отглеждане на културите. Един от ключовите фактори за постигане на високи добиви и здравословно развитие на растенията е правилното стартиране на посева. В този контекст PRIMSEED MULTI® – гел се явява революционен суспензионен тор за семена, предоставяйки иновативно решение за улеснение на земеделските производители при подготовката на посевния материал.

Предимства на PRIMSEED MULTI® – гел:

PRIMSEED MULTI® – гел предлага редица значими предимства, които го отличават от конкурентите и го правят незаменим инструмент в стремежа към високи резултати в земеделието:

  • Подобрено покълване и растеж: Суспензионният тор PRIMSEED MULTI® – гел съдържа висококачествени хранителни вещества, които се прилагат директно върху повърхността на семената. Това ускорява процеса на покълване и подпомага бързото и здравословно развитие на растенията. Резултатът е равномерно разпределение на покълналите семена и по-силни, устойчиви растения.
  • Кореново подхранване в ранните етапи: PRIMSEED MULTI® – гел осигурява микроелементи, които са в хелатна форма и са напълно усвоими от растенията. Тези микроелементи предоставят начално кореново подхранване в ранните етапи на развитие, което е от съществено значение за утвърждаването на здрава основа на растенията.
  • Лесна идентификация на третираните семена: Процесът на обработка на семената с PRIMSEED MULTI® – гел включва и равномерно оцветяване на третираните семена. Това значително улеснява идентификацията им, особено при работа с големи обеми от семена, и намалява риска от грешки.
  • Увеличена устойчивост на растенията: Благодарение на оптималното подпомагане при покълващите семена, PRIMSEED MULTI® – гел спомага за укрепване на растенията. Те развиват по-устойчива структура и коренова система и са по-способни да се справят с вредители, болести и стресови условия на средата.

Препоръки за използване на PRIMSEED MULTI® – гел:

PRIMSEED MULTI® – гел е специално формулиран, за да отговаря на нуждите на различните култури. За оптимални резултати е важно да се спазват препоръките за дозиране на тора и водата в зависимост от вида на семената:

Препоръки за отделните култури
КУЛТУРИДози на тор и вода на 100 кг семена
PRIMSEED [литър]вода [литър]
ПЩЕНИЦА, ЕЧЕМИК, ТРИТИКАЛЕ, РЪЖ0,20,8
ОВЕС0,31,2
ЦАРЕВИЦА0,30,9
ЦВЕКЛО0,30,9
РАПИЦА и други семена КРЪСТОЦВЕТНИ0,20,5
БОБОВИ ДРЕБНОСЕМЕННИ0,20,5
БОБОВИ ЕДРОСЕМЕННИ0,30,8
КАРТОФИ за семе1,5 л тор PRIMSEED/ 10–50 л вода / 1 тон картофи за семе
СЛЪНЧОГЛЕД0,20,8

С PRIMSEED MULTI® – гел получавате не само иновативно решение за подобряване на посевния ви материал, но и гаранция за успешен старт на културното растение и потенциал за високи добиви.

Открийте мощта на PRIMSEED MULTI® – гел и отбележете значително подобрение в резултатите от вашите земеделски дейности.

Този продукт е надежден партньор на земеделските производители в борбата им за високи добиви и здравословно развитие на растенията. Отбележете перфектния старт с PRIMSEED MULTI® – гел и се насладете на изключителни резултати във вашето земеделие.

This site is registered on wpml.org as a development site.