Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ отблизо. Епизод 9: Николай Чинтов – Мениджър Импортни продукти

В средата на работната седмица отиваме някъде между регион Ямбол и регион Бургас, където обслужването на клиентите си сме възложили на Николай Чинтов.

За него можем да кажем, че когато темата на разговора е земеделие, оставаме на него да говори, а ние слушаме и попиваме. Винаги готов да сподели огромния си капацитет от знание и опит с останалите, Николай е човекът, до когото често се допитваме по въпроси от всеки един аспект на земеделието.

Родом е от гр. Тополовград, където изучава биология и химия в местното СОУ ,,Д-р Петър Берон“. Следват бакалавърска и магистърска степени в специалност „Растителна защита“ в Аграрен Университет, гр. Пловдив. Преди да се присъедини към екипа ни през 2016 г., Николай е работил 3 години във Винпром Карнобат. Към момента обслужва над 100 клиента, отглеждащи между 50 декара до над 100 000 декара.

Ето какво сподели с нас Николай:

Здравей, Ники! Отново те търсим с въпроси, но този път на фокус си ти самият! Пътят на обучението и кариерното ти развитие е праволинеен в хубавия смисъл на думата! Личи си, че този път е бил ясен за теб, още от момента, в който си избрал средното си образование.

Николай: Не винаги съм го осъзнавал по този начин, тоест не съм се опитвал да гледам толкова напред, но идеята се зароди в мен още от тийнейджърска възраст. Заслугата е и на баща ми, на когото по онова време помагах с отглеждането на лозарски масиви.

Високите прецизност и ефективност, с които работиш са пословични. Какво те мотивира да ги поддържаш през 100% от времето?

Николай: Мотивира ме комплексността на работата ми. Изискванията, за да си едно ниво над конкуренцията в нашия бизнес са големи и се постигат само с постоянство и отдаденост.

Какви са предизвикателствата пред теб?

Николай: Те са обвързани с отговора ми на предходния въпрос. Признавам си, че съм със състезателна натура и предизвикателствата пред мен са свързани с това да поддържам ниво, което ни поставя над конкуренцията.

Съдейки по казаното до момента, човек би могъл да заключи, че лозата е любимата ти култура. Така ли е в действителност?

Николай: Всъщност, любимата ми култура е рапицата, тъй като отглеждането й изисква повече прецизност от доста други.

Какво би казал на клиентите си от тук:

Николай: Бих казал да не се притесняват, всичко ще пристигне на време и работата ще бъде свършена. Работим денонощно за тях.

Ето как изглежда един работен ден на Николай:

Благодарим на Николай за отделеното време и отзивчивостта!

This site is registered on wpml.org as a development site.