Експертите в земеделието – Епизод 1: Борислав Тоев – Тоев Кампо ООД

07.10.2019

С настоящия материал започваме една поредица, заснета в рамките на изминалите девет месеца. Тя представлява проект, целящ да придаде визуални параметри на стремежа на компанията ни към това, винаги да се вслушва в клиентите си и чрез предоставената от тях обратна връзка, да предлага възможно най-добрите продукти и услуги.

Дългогодишният опит, както на нас самите, така и на нашите клиенти, ни е убедил в това, че единственият начин, даден продукт да докаже качеството си е, чрез тестове в реални условия. За целта, решихме да предоставим на част от клиентите си селектирана от нас серия от продукти, които те – Експертите в земеделието, да приложат в реални условия, след което да дадат обективното си експертно мнение, относно резултатите.

В първия епизод от поредицата ни ви срещаме с г-н Борислав Тоев – управител на Тоев Кампо ООД – с. Софрониево (обаст Враца). Той е дългогодишен наш клиент, с повече от двадесетгодишен опит в земеделието. На експертната му оценка подложихме препаратите Anfisco 40-15-10 /суспензионен тор/ и Нутри Био /органичен азотен тор/. Какви бяха резултатите от тестовете на продуктите в царевица, може да разберете от видеото:

© Copyright 2019 ACM MONTANA