Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ Отблизо. Епизод 12: Лора Александрова  – Търговски представител за регион Пловдив и Пазарджик.

Лора Александрова е от този тип млади хора, които можеш да използваш, като аргумент в спорове, дали от днешното младо поколение става нещо, или не. Ние, като компания, вярваща и гласуваща доверие на младите хора, винаги сме радостни, когато успеем да привлечем в редиците си човек като нея.

Обикновено, тези представяния на екипа ни започват с кратка визитка на въпросния колега, подготвена от нас. Лора, обаче, реши да изземе тази ни функция и да се представи сама! Ето какво каза тя, за самата себе си:

Родният ми град е Плевен, но през годините, в търсене на мястото си под слънцето, смених много градове из родината и избрах да пусна котва в пловдивско.  Завършила съм бакалавър аграрна икономика във Варна. Работила съм в земеделската сфера успоредно със следването си – международна и вътрешна търговия.  Това е и причината да се озова в АСМ – да съчетая полезното с приятното. Клиентите ми не са много – активно работя с около 40-50, като най-малкият е с около 50 дка, а най-големият с 5000.

Започваме да се чувстваме леко ненужни и за това задаваме въпроси на Лора, преди тя, бидейки толкова самоинициативна, да е започнала да си ги задава сама:

Здравей, Лора! Благодаря за колоритното самопредставяне! За нас не са тайна, емоцията и страстта, които влагаш в работата си, но моля те, разкажи на аудиторията, от колко време изпитваш тези чувства към земеделието, като цяло:

Лора: От както се помня! Израснах в многодетно семейство, в което основния прийом за възпитание бе „бостанът“ и „военната физическа подготовка“. Та, по принуда се „интересувах“. Всички знаем колко неприятно е за едно подрастващо да копае, плеви, полива, докато връстниците му си играят. Признавам, че тогава им завиждах, а сега съм толкова благодарна за това детство и израстването ми в досег с майката земя!

Самият разговор с теб ни действа мотивиращо! Какво, обаче, мотивира теб?

Лора: Мотивира ме удовлетворението от „стойността“, която придавам. Мотивира ме резултатът от добре свършената работа и най-вече усмивките и доверието, което изграждам със все повече клиенти.

Думата „предизвикателство“ въобще позната ли ти е?

Лора: Предизвикателствата са много, но ако ги няма и ние ще сме излишни в сценария. От разнороден характер са и бих ги сложила под общ знаменател: динамични, каквато е и моята природа.

Коя е любимата ти култура? Предполагам, че не е сред тези, заради които на времето са ангажирали от времето ти за игра?

Лора: Всички култивирани и диворастящи растения са дарове от природата и са ми любими. Имам слабост към пипера, признавам. Това е и любимата ми храна. Не бих заменила аромата на печени чушки и за най-изтънчения парфюм на света!

Ето ти възможност да предадеш от позитивната си енергия и на твоите клиенти! Какво би им казала?

Лора: Да бъдат по-единни и с активна гражданска позиция за недоразуменията, които се случват в сектор „земеделие“ и „животновъдство“. Благодарение на тяхната упоритост и търпение България може да бъде райско кътче за развитие на аграрни дейности. Да бъдат здрави и все така вдъхновяващи, благодатна стопанска година!

Тук, обаче, ние изземаме от Лора привилегията, да коментира снимките си. Ще сме кратки в коментара си:

Пожелаваме на Лора успех, а на вас – приятни почивни дни!

This site is registered on wpml.org as a development site.