Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ отблизо. Епизод 3: Константин Хаджийски – Регионален мениджър Централна Северна и Северозападна България

Представянето на екипа ни продължава с поредния млад агроном, който имаме щастието да работи при нас – Константин Хаджийски, търговски представител за регион Плевен. Той е само само на 24 години, но е от този тип млади хора, които въпреки възрастта си, не само вече от години са избрали пътя в живота си, но и са изминали сериозно разстояние по него! Младежи като него, отдали се на земеделието и показващи знания, умения и отвореност към иновациите са винаги причина за надежда, че този отрасъл го очакват добри времена!

Константин е роден през 1997 г. в Плевен и може да не помни гола на Данчо Лечков срещу Германия, Супершоу Невада или как се превърта аудио касета с молив, но нека това не ви подвежда – той от дете участва дейно в отглеждането на зърнени култури от семейството му.

Впоследствие, завършва Лесотехнически университет в гр. София, степен бакалавър Агрономство. В момента следва магистратура, специалност „Контрол и употреба на ПРЗ“ в същия университет.

Преди през 2020 г. да стане част от екипа ни, Константин е преминал през всички стъпала на семейното си земеделско стопанство, като от помощник, постепенно през годините, натрупвайки опит и знания е поел функцията на главен агроном. Тази кариерна арка може да даде отговор на въпроса: Как е възможно, едно 24 годишно момче, да бъде толкова завършен професионалист, както в познанията си за земеделие, така и в отношението си към работата и клиентите. Като стана въпрос за клиенти, към момента Константин обслужва над 40 земеделски производители, обработващи от 50 декара до над 50 000 декара. От всичко изредено до тук, ние можем да сме спокойни, че тези клиенти са в добри ръце.

Заснехме част от работния ден на Константин и си поговорихме с него. Ето какво сподели той:

Здравей, Константин, преди всичко, искам да кажа, че за нас винаги е удоволствие, когато към екипа ни се присъедини човек, като теб – от една страна все още в студентска възраст, но от друга, вече достатъчно компетентен, за да му бъде гласувано доверие за директна работа с клиенти. Във времена, в които твоите връстници се насочват към по-популярни сред младите хора сектори, какво насочи теб към земеделието?

Константин: От юношеска възраст открих моята страст, а именно земеделието. От малък помагам в извършването на основните мероприятия на полето, проследяването на всяка една фаза на растението от засяването до прибирането на реколтата.

Мотивацията, с която работиш се забелязва и заслужава само адмирации. Какво мотивира самият теб?

Константин: Мотивира ме това, да бъда максимално полезен за всеки един  клиент, да вникнем заедно в проблема и да предложим най-доброто решение. Мотивира ме и това, че зад мен стои един страхотен екип.

Пред какви предизвикателства те поставя най-често работата?

Константин: Най-често предизвикателствата са свързани с това да предложим и доставим нужните продукти на клиента във възможно най-кратки срокове, тъй като всички работим за една цел, а тя е успеха.

Коя е любимата ти култура и защо?

Константин: Любимата за мен култура това е царевицата. За мен няма по-голямо удоволствие от това да проследиш всяка фенофаза на тази култура, а именно да засееш едно зрънце и за няколко месеца да достигне до растение с такава височина и потенциал за добив.

Какво би казал на клиентите си ако можеше да се обърнеш групово към тях?

Константин: На първо място искам да им благодаря за доверието, отношението и коректността. Искам също така да им пожелая една плодородна година с високи добиви и да знаят, че  АСМ ЕООД ще бъдат до тях във всеки един момент, защото Вашият успех е наша цел!

Ето така изглежда един работен ден на Константин:

Винаги завършваме тези публикации в добро настроение! Така ни действа гледката на компетентни млади агрономи в естествената им среда!

This site is registered on wpml.org as a development site.