Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ отблизо. Епизод 1 – Ивайло Викентиев – търговски представител за регион Монтана

Драги приятели, днес започваме една поредица, целяща да представи пред вас екипа ни. В желанието си винаги да сме близо до вас, за да можем по-качествено да отговаряме на потребностите ви, решихме и ние да отворим вратите си, и да ви запознаем с най-важния ресурс, с който ние, като компания разполагаме – екипът ни.

В следващите седмици и месеци постепенно ще ви запознаваме с хората, чиито труд носи успех, както на нас, като компания, така и на клиентите ни.

Започваме с един от най-младите представители на търговския ни екип – Ивайло Викентиев – търговски представител за регион Монтана. Ивайло е само на 24 години, но въпреки това, всеки, прекарал дори само няколко минути, говорейки за земеделие с него, може да се убеди, че въпреки младостта си, той е натрупал значителен опит и знания.

Родом е от с. Расово (област Монтана), в семейство с традиции в земеделието, като още от дете помага на родителите си в това отношение. Дипломира се със степен бакалавър агрономство в Лесотехнически университет гр. София, а впоследствие записва магистратура Растителна защита в Аграрен университет гр. Пловдив.

Винаги е съчетавал образованието с работата, като преди да се присъедини към екипа ни е работил, като агроном и отговорник на машинния парк на земеделски производител от регион Видин.

В АСМ ЕООД е от 2019 г., като към момента работи с над 100 клиента, обработващи от 20 декара до над 25 000 декара!

Поговорихме си с Ивайло, и ето, какво имаше да каже той:

Здравей, Иво, започваме тази поредица с теб, тъй като в нашите очи ти си повод за надежда, че в България все още има млади хора, които се интересуват от земеделие. Ти, специално, от колко време се интересуваш от земеделие?

Ивайло: Още от дете! Идвам от род на хора, които под една или друга форма винаги са се занимавали със земеделие и за това аз самият от малък съм на полето. Впоследствие, когато дойде моментът да избера, в коя посока да насоча образованието си, обмислях и други варианти, но в крайна сметка, земеделието винаги надделяваше, като избор.

Какво те мотивира всеки ден в работно отношение?

Ивайло: В работно отношение, аз се опитвам да гледам на посевите на клиентите ми, като на проекти, в които участвам. Добрият краен резултат от тях е нещо, към което се стремим заедно. Приемам личната си отговорност за това, когато дойде жътва, добивите да са високи и ми носи удовлетворение постигането на тази цел.

Пред какви предизвикателства те поставя най-често работата?

Ивайло: Всеки, някога занимавал се със земеделие ще потвърди, че предизвикателствата са много и от различен характер. За щастие, зад себе си имам компания, която постоянно се развива в предлагането на решения за тези предизвикателства.

Коя е любимата ти култура и защо?

Ивайло: Царевицата, тъй като отглеждането й не е праволинеен процес и има много и различни решения, които да бъдат взети, от които зависи и крайният резултат.

Какво би казал на клиентите си, ако можеше да се обърнеш групово към тях?

Ивайло: Бих ги уверил, че както в мое, така и в лицето на АСМ ЕООД имат надежден партньор, на когото могат да разчитат!

Заснемането на един твой работен ден бе доста забавно и динамично изживяване! Моля те, коментирай, какво виждаме на снимките.

Към средата на работния ден, служебният ми автомобил обикновено изглежда така!

Благодарим на Ивайло за отделеното през този толкова натоварен период от годината време и му пожелаваме да продължава в същия дух!

This site is registered on wpml.org as a development site.