Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ ОТБЛИЗО. ЕПИЗОД 11: Бетина Станева – търговски представител за регион Силистра

Нова година, ново начало, нови колеги в екипа ни…какво по-хубаво от това? Нека паузата в представянията на екипа ни не ви заблуждава, нашите търговски представители не мигрират в топлите страни през есента и зимата, макар че много би им се искало!

Днес ще ви срещнем с едно момиче с агрономско ДНК, което демонстрира познания и опит, носещи ни удовлетворение от доверието, което й гласувахме, поверявайки й обслужването на клиентите ни от регион Силистра!

Бетина Станева е родом от Добрич, като за любовта й към Добруджа ще оставим да ви разкаже самата тя. Към момента Бетина изучава последна година специалност Агрономство в Технически университет – гр. Варна, тоест предстои й дипломиране, следователно ще има повод да почерпи! Ако ние забравим да я подсетим, то нека всеки, който в момента чете това да се чувства окуражен от нас да й напомни за тази необходимост! А фактът, че и преди да стане част от екипа ни е работила, като търговски представител в друга компания от бранша, само подчертава способността й да съчетава предизвикателства. Към момента, Бетина работи с над 30 клиента, обработващи между 500 и 30 000 декара.

Въпросите, които зададохме на Бетина по време на краткото ни интервю са познати за тези от вас, които следят поредицата ни, но ние смятаме, че чрез отговорите им, може да се добие ясна представа за ценностната система на човек и за това продължаваме да се придържаме към тях:

Здравей, Бетина! Въпреки че те представяме, като сравнително нов член на екипа ни, през последните месеци твоите активност и работоспособност трупат положителни впечатления! Няма как да не попитаме, какво накара един толкова млад човек, какъвто си ти, да се влюби в земеделието?

Бетина: Както знаете, аз съм родом от Добрич и Златна Добруджа е най-големият извор на вдъхновение за мен. Просто няма как да си израсъл в този край и да не обичаш земеделието! Основен „виновник“ да избера земеделието за свое призвание е и баба ми, която винаги ми е разказвал истории за своя брат, също агроном, който, като част от Добруджански Земеделски Институт има редица научни трудове, касаещи селекцията на нови сортове семена, откритието на нови болести при растенията и др.

С останалите ти колеги сме свидетели на високата мотивираност, която ежедневно демонстрираш. От къде идва тя?

Бетина: На първо място комуникацията ми с хората от сферата и удовлетворението ми от положителните отзиви, които получавам след получения резултат. 

А кои са предизвикателствата, пред които работата ти най-често те поставя?

Бетина: В нашия бранш конкуренцията е огромна! Всеки от нас трябва във всеки момент да дава по 110% от себе си, за да продължим да бъдем с една обиколка пред конкурентите. Това, само по себе си, е предизвикателство, но удовлетворението от положителния резултат си заслужава усилията!

Имаш ли любима земеделска култура?

Бетина: Нямам точна любима култура, за мен всички са прекрасни, тъй като всяка има своя чар и техника за отглеждане. 

Преди да преминем към снимките от работния си процес, които ни изпрати (затваряйки си деликатно очите на напълно случайното марково и продуктово позициониране в тях), ти даваме възможност да кажеш нещо на клиентите си:

Бетина: На клиентите си бих пожелала здраве, успешна земеделска година и винаги да преодоляват трудностите, с които се сблъскват и да не забравят, че ние от екипа на АСМ ЕООД сме до тях! 

Пожелаваме успех на Бетина!

This site is registered on wpml.org as a development site.