Вашият успех
е наша цел

Новини

ГРАНПРОТЕК – ИНСЕКТИЦИД, КОЙТО ИЗЛИЗА НА ПОЛЕТО, ЗА ДА СЕ ПРЕБОРИ С НЕПРИЯТЕЛИТЕ ПО СКЛАДИРАНОТО ЗЪРНО

Активно вещество: Делтаметрин 25 г/л

Формулация: Емулсионен концентрат (ЕК)

ГРАНПРОТЕК е инсектицид, формулиран като емулсионен концентрат, за контрол на неприятели по складирано зърно.
Съдържа делтаметрин – синтетичен инсектицид, структурно базиран на естествени пиретрини. Те засягат нервната система на насекомите, предизвиквайки множество увреждания в невроните, като забавят затварянето на йонните канали.

ГРАНПРОТЕК действа чрез контакт или поглъщане през устния апарат. Както при много инсектициди, чувствителността на насекомите зависи от редица фактори и може да варира в зависимост от условията на околната среда.

КултураСрещуДозаМомент на прилагане
Складирани зърнено-житни култури,включително пшеницажитна гъгрица (Sitophilus granarius), ръждивочервен брашнен бръмбар (Tribolium castaneum), зърнов бръмбар (Rhyzopertha dominica), суринамски брашнояд (Oryzaephilus surinamensis) и сив брашнен молец (Ephestia kuehniella)1-2 л продукт/100 тона зърно.BBCH99 (след прибиране на реколтата)
Пшеницазърнов молец2л/100 тона зърноBBCH99 (след прибиране на реколтата)

Препоръки:

Дозата на препарата от порядъка на 10-20 мл/т зърно се избира според интензивността на атака на зърното от вредители. Продуктът може да се нанася автоматично от устройство с дюзи с ниско налягане, разположено на транспортно устройство в пространството за съхранение. Не се допуска ръчно прилагане.

This site is registered on wpml.org as a development site.