Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ ОТБЛИЗО. ЕПИЗОД 17: СТИЛЯНА СЛАВОВА – ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА РЕГИОН ПЛОВДИВ И ПАЗАРДЖИК

Стиляна е родена в Ивайловград, където прекарва първите си 7 години. Успешно завършва магистратура със специалност Растителна защита в Аграрен Университет Пловдив. В земеделския отрасъл се развива успешно вече 5-та година и е част от екипа на АСМ от 8 месеца.

Нека разберем малко повече за Стиляна:


Как избра земеделския сектор за професионално развитие?

Стиляна: Когато бях малка родителите ми се занимаваха със земеделие, но то не беше основно им препитание. Отглеждали сме лозя, тютюн и сусам.

Как се чувстваш в АСМ?


Стиляна: С работата ежедневно развивам уменията си, както и практическите знания. Колегите ме подкрепят винаги и заедно работим в добър екип.

А какви са предизвикателствата, пред които работата те поставя?

Стиляна: Ежедневно има много предизвикателства, които са от различен характер. В бранша, конкуренцията е много голяма. Трябва да се раздаваш над максимума си, за да си винаги пред тях. В земеделието, последните години са трудни и тежки, сложно е да се решат всички проблеми. Климатът засушава и застрашава производство на зърнени, маслодайни и зеленчукови култури, даже и ориз.

Разбираме, че има доста предизвикателства, пред които си поставена не само ти, но и целият сектор. Как намираш мотивация при тези обстоятелства?


Стиляна: Мотивира ме доверието и уважението на фермерите, подкрепата на семейството и екипа, с който работя и който винаги е зад гърба ми. Мотивира ме добре свършената работа. Работя с желание и постоянство.

Какво обичаш да правиш извънработно, за да събираш сили?


Стиляна: Обичам да се разхождам из природата. Това ме зарежда с позитивна енергия.

Имаш ли любима земеделска култура?
Стиляна: Харесвам всички еднакво.

Представи си, че може да се обърнеш към всичките си клиенти едновременно. Какво искаш да им споделиш?

Стиляна: Искам да благодаря на всички мои клиенти за оказаното доверие и уважение. Ще бъда винаги до вас ! Пожелавам на всички здрава и плодородна година!

Стиляна също споделя снимки от работните си дни:

Пожелаваме успех на Стиляна!

This site is registered on wpml.org as a development site.