Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ ОТБЛИЗО. ЕПИЗОД 19: ФАНИ КУЛЕВА – ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА РЕГИОН ТЪРГОВИЩЕ-ПОПОВО

Здравей, Фани!

Много се радвам за това, че отново те посрещаме в екипа на АСМ.

Разкажи ни малко повече за себе си.

Никога не съм си мислила, че ще стана агроном. Исках да следвам медицина, но по стечение на обстоятелствата започнах да уча Агрономство в Тракийски университет Стара Загора през 2000 г. Когато човек е млад не знае точно какво да си пожелае и какво е добро за него. С времето осъзнах, че работата на агроном е точно за мен, защото това е една не по-малко отговорна и благородна професия. През годините се развивах като агроном на полето и паралелно като търговски представител на ПРЗ. Работа ми доставя удоволствие въпреки, че е динамична и натоварена. Най-удовлетворена се чувствам когато клиента е доволен от съвместната ни работа. За да се усъвършенствам в личен и професионален план през 2009 г завърших магистратура по Психология. Мога да кажа, че съм упорит и взискателен към себе си и търпелив към другите човек.

Кога и какво те запали по земеделието?

Човек, който беше толкова отдаден на това, което прави, че „зарази“ и мен – моят съпруг.

Психологията е изключително интересна наука. Какво те насочи към нея? Твоят офис в момента е полето. Би ли го заменила с четирите стени заради психологията?

Към психологията ме насочи вътрешната ми необходимост да съм в помощ на хората, близките и приятелите си, а това се случва всеки ден и определено не е в офис зад четири стени. Затова никога не ми се е налагало да избирам между психологията и земеделието.

Би ли споделила с нас кои са основните ти източници на мотивация?

Основният ми източник на мотивация е удоволствието от добре свършената работа, от това да видиш реколтата на своя труд.

Съдейки по впечатляващото ти резюме обичаш предизвикателствата. Кое е най-голямото, пред което те е изправила професията ти?

Най-голямото предизвикателство, пред което ме е изправяла професията е това да докажа, че търговците не лъжат, тъй като през последните години върви обратното твърдение.

Клиентите, с които работиш отглеждат различни видове култури. Коя от тях ти е любима и защо?

Любима култура ми е царевицата, може би защото съм родом от Кнежа, знам ли (smiley)

Какво би споделила с клиентите си?

Бих споделила с клиентите си, че АСМ ще оправдае доверието им, а аз ще направя всичко възможно това да се случи, както и досега. Желая им една здрава, спокойна и плодородна година!

This site is registered on wpml.org as a development site.