Вашият успех
е наша цел

Новини

АСМ ОТБЛИЗО. ЕПИЗОД 14: ДАРИНА АЛЕКСИЕВА – ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА РЕГИОН КЮСТЕНДИЛ И БЛАГОЕВГРАД

Дарина е родена в град Берковица и прекарва там първите 6-7 години от живота си. Споделя, че след това се връща в родния си град само през ваканциите. Към земеделието се насочва случайно, тъй като никой от близките ѝ не е в тази сфера. Дарина завършва успешно Лесотехническия университет в София със специалност Агрономство. Има 5 години опит в бранша и е част от екипа на АСМ вече 6 месеца.

Ето какво още сподели Дарина:

Здравей, Дарина! Благодаря много за отделеното време! Би ли споделила как се насочи към земеделието?

Дарина: Към земеделието се насочих много случайно – смеейки се казва тя. За жалост не съм израснала в семейство на земеделци, но смело мога да кажа, че съдбата си знае работата. Съвсем случайно се насочих към Лесотехническия университет. С всяка следваща лекция ми ставаше все по-интересно, и по-интересно и се убедих, че това е моето място и призвание.

Какво те мотивира в забързаното ежедневие?

Дарина: Мотивира ме страхотния екип, с който имам честта да работя и, който е винаги зад мен. Мотивира ме и динамичното ежедневие (особено в кампания), както и доверието и приятелското отношение, което получавам от клиентите.

Пред какви предизвикателства те поставя най-често работата?

Дарина: Всеки ден е едно ново предизвикателство. Особено последните години за земеделието, които са трудни поради изменението на климата и конкурентния световен пазар, енергийната криза и последиците от войната. Това са и основни коментирани теми при срещите с фермерите. Цялото ни ежедневие е едно голямо предизвикателство – караш, говориш по телефона, взимаш заявки.

Коя е любимата ти култура?

Дарина: Рапицата е любимата ми земеделска култура- много интересна, много капризна, но и доходоносна. Затова трябва да се сее. Високотехнологична култура е и за да ти се отплати , трябва да вложиш не само умения, но и средства, и труд. Освен това е голямо предизвикателство през последните години с тези изменения в климата. Любим момент от годината ми е когато фермерите си задават  един и същ въпрос – да сеят ли рапица, или не? Освен това всички знаят, че рапицата е и най-добрият предшественик за пшеницата. А и както казват “който веднъж е чул шумоленето на „черното злато“, което се сипе от бункера на комбайна, трудно би се отказал от това удоволствие”

Може ли да ни кажеш как се чувстваш в АСМ?

Дарина: АСМ е моето място. Тук разширявам познанията си, придобивам нови умения и нови практически техники. Работата е забавление, а колегите – приятели

Какво би казала на клиентите си, ако можеш да се обърнеш групово към тях?

Дарина: Приятели, от сърце благодаря за гласуваното доверие! Бъдете здрави и не забравяйте – Вашият успех е наша цел!

А ето как изглеждат част от работните дни на Дарина:

Пожелаваме успех на Дарина!

This site is registered on wpml.org as a development site.