Вашият успех
е наша цел

Новини

Анонс – АСМ ЕООД с нов Търговски директор!

member image

Уважаеми клиенти и партньори,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че считано от 14.09.2020 г., г-н Любомир Любенов, доскорошен мениджър на регион Южна България, поема позицията Търговски директор в АСМ ЕООД!

Отговорностите на г-н Любенов ще включват управление на най-големия в бранша екип от търговски представители, изготвяне и реализация на търговската стратегията на компанията, партньорските взаимоотношения с компании, представлявани на българския пазар и редица други дейности.

Любомир е част от екипа на АСМ от 2017 г., първоначално на позиция Регионален мениджър за София и Западна България, но само няколко месеца по-късно поема и регион Пловдив. На следващата година, поема предизвикателството да управлява и цяла Южна България.

За времето си в АСМ, Любомир систематично и с постоянство е доказвал, че е мениджър от ново поколение, с умения и познания, позволяващи му да оптимизира всеки един аспект на дейността на компанията, като същевременно запазва фокус върху близките взаимоотношения с клиентите.

Възпитаник е на Технически университет – София, специалност „Топло и ядрена енергетика“, но впоследствие се отдава на истинската си страст – търговията. Преди да се присъедини към екипа на АСМ ЕООД, Любомир е заемал позицията Мениджър Ключови клиенти в „Каменица“ АД, където кариерата му върви по същата възходяща права – започва, като търговски представител, след време поема обслужването на ключови за компанията клиенти, впоследствие управлява екип от търговци, а след това заема и позицията Мениджър Ключови клиенти.

И когато, към всичко това, добавим факта, че Любомир е само на 38 години, разбирате, защо сме изпълнени с оптимизъм от назначението му за Търговски Директор на АСМ ЕООД!

Досегашният Търговски директор на компанията ни – г-жа Даниела Йорданова ще поеме управлението на партньорските ни взаимоотношения с компаниите, които не са представлявани на българския пазар, като ще продължи да се грижи за осигуряването на нови, качествени продукти за най-богатото продуктово портфолио в бранша.

В заключение, всички ние тук в АСМ ЕООД, пожелаваме успех на г-н Любенов, макар да знаем, че за човек с неговите опит, познания и подход, успехът е нещо, което той сам ще изкове!

                                                                                                                                                Екипът на АСМ ЕООД

This site is registered on wpml.org as a development site.